Column Parawijsvogel

Goede ademhaling

Goede ademhaling

01-03-2019

Veel mensen ademen te snel; soms meer dan twintig keer per minuut. Dat kost veel energie en is zinloos. Het veroorzaakt vaak diverse klachten, zoals hoofd- en rugpijn, depressie, burn-out, vermoeidheid, overgewicht, hoge bloeddruk, slaap- of concentratieproblemen, hartkloppingen en angststoornissen. Kundalini Yoga kan een oplossing bieden voor deze klachten, doordat je de juiste ademhaling aanleert.

KORTINGSACTIE 1 proefles € 5,- en 5 proeflessen voor € 45,-!

 

Voorbeelden van klachten

Als je constant te snel ademt raken de hulpademhalingsspieren van je nek en schouders overbelast, zodat daar pijn ontstaat. Rustige ademhaling ontspant die spieren en de pijn verdwijnt. Te snelle ademhaling verstoort tevens je hormoonhuishouding (teveel adrenaline) en geeft een gejaagd gevoel. Door rustige ademhaling verdwijnt dat gevoel weer. Nog een voorbeeld: bij te snel ademhalen verbruik je constant je glucosevoorraden als brandstof en nauwelijks de energiezuinige vetten. Gevolg is: moeheid en afvallen mislukt.
 

Dé oplossing: goed leren ademhalen met Kundalini Yoga

Bij Kundalini Yoga leer je bewust en juist te ademen; het wordt je tweede natuur en je kunt het toepassen in je dagelijks leven. Je ademhaling wordt rustiger en je klachten verdwijnen! Naast fysieke voordelen (spieren rekken, versneld afvoeren van afvalstoffen, goed voor zenuwstelsel en klieren), brengt Kundalini Yoga je ook dichter bij je intuïtie en geeft het inzicht in je emotionele blokkades. Het zorgt voor rust, vrolijke stemming, een energiek gevoel en helpt je om te gaan met stress!

Ervaren wat Kundalini Yoga voor joú kan betekenen? Neem dan contact op voor een proefles. Op zoek naar een ruime sfeervolle studio? Wij hebben nog enkele dagdelen vrij!

 

Huuraanbod Prachtige studio voor zeer aantrekkelijke prijs! Nog enkele dagdelen vrij.

Studio: “Le Rideau” | Oude Wand 39f, Zutphen | helma@parawijsvogel.nl | www.parawijsvogel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).