column

Baby’s eerste woordjes!

Baby’s eerste woordjes!

01-05-2019

Wij hebben een app gemaakt en daar zijn we heel trots op! Als logopedisten en als ouders merken we dat het soms lastig is om goed bij te houden welke woorden jouw kind al kan zeggen.

Download nu onze app: “Baby’s eerste woordjes” in de Play Store.

Tegenwoordig hebben we altijd onze telefoon bij de hand, dus waarom zou je het dan niet bijhouden in je telefoon? Met onze app kun je de woorden invoeren in je telefoon en direct indelen in verschillende categorieën, met uitspraak en datum. De woorden zijn met terugwerkende kracht in te voeren, omdat je na het invoeren de datum kunt aanpassen. Zo krijg je een goed overzicht van de woorden die je kind zegt en heeft gezegd.

Voor iedere ouder is dit leuk, maar zeker als je twijfelt over de vooruitgang van je kind. Met deze app kun je makkelijk advies vragen bij een logopedist of het consultatiebureau. De app is voorzien van een exportfunctie, waardoor je de woordjes in een e-mail kunt verzenden naar bijvoorbeeld de consultatiebureauarts of een logopedist. De ontvanger kan in een paar seconden zien of jouw kind voldoende woorden kent voor zijn/haar leeftijd.

Dus zegt je kind altijd nieuwe woorden of zinnen als je géén gelegenheid hebt om ze op te schrijven? Download dan onze app: “Baby’s eerste woordjes” in de Play Store.

Vijfmorgenstraat 18 Zutphen | 06-16818979 | www.logopediepraktijkrondomtaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).