column

Klaar voor de zon?

Klaar voor de zon?

01-05-2019

Wist je dat de zon een ster is? En dat de zon eigenlijk wit is in plaats van geel? Er zijn nog veel meer weetjes over de zon. Zo verbetert het ons humeur en zijn de zonnestralen goed voor onze gezondheid. Door de aanmaak van vitamine D nemen we beter calcium op en dat versterkt onze botten. Kortom, de zon straalt een en al positiviteit uit!

Huidadvies op maat

Toch is het belangrijk om je goed te beschermen wanneer je je huid blootstelt aan het UV-licht. De zonneproducten van GUINOT bieden, naast de bekende UVA- en UVB-filters, een extra beschermer voor de bouwstoffen van onze huidcellen, het DNA. Deze zorgen ervoor dat de cellen in onze huid niet worden aangetast door de zon, en beschermen tegen huidveroudering en pigmentvlekken.

Naast lichaamsproducten zijn er ook hydraterende dagcrèmes, voorzien van factor 15, 30 of 50. Zo ben je met je dagelijkse verzorging direct voorbereid op de UV-straling.

En de crèmes zorgen ook nog voor een egale en natuurlijke uitstraling. Wist je dat GUINOT ook een foundation heeft met een zonbescherming van factor 20? Deze Unibronze, samen met een heleboel andere zonneproducten staan weer klaar in de Studio voor Huidverbetering.

Professionele behandelingen met persoonlijke aandacht, daarvoor ben je bij Studio voor Huidverbetering Anne-Marie Tempelaars zeker aan het juiste adres. Anne-Marie staat persoonlijk voor al haar klanten klaar.

 

Wil je meer weten? Neem contact op en laat je adviseren.

Deventerweg 171, Zutphen | 0575-516045 | info@huidverbeteringtempelaars.nl www.huidverbeteringtempelaars.nl | Facebook:salonvoorhuidverzorging

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).