column

Meer praten met  je kind… maar hoe dan?

Meer praten met je kind… maar hoe dan?

01-07-2019

In de praktijk horen we vaak dat ouders het druk hebben en dat is ook onze eigen ervaring. De huidige maatschappij vraagt veel van ons en onze kinderen. En zo bedenk je je ineens aan het eind van de ochtend dat je amper met je kind hebt gesproken. Terwijl je twijfelt of je kind wel genoeg spreekt.

Van het consultatiebureau of de leerkracht heb je al tips gekregen, maar het lukt niet om dat toe te passen. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Wij horen dit vaker. En voor een heleboel kinderen is dit helemaal niet erg. Wanneer een kind niet zo veel taalgevoel heeft of de taalontwikkeling gaat wat trager dan je zou verwachten, dan is zo’n stille ochtend toch wel een gemiste kans.

Twijfel jij aan het taalniveau van je kind? Wil je weten hoe je in het dagelijks leven meer met je kind kunt praten, zonder dat je hier extra tijd mee kwijt bent? Meld je kind dan aan bij ons. We gaan samen kijken of je twijfels kloppen. Als het nodig is, starten we een logopedische behandeling, waarin we oefeningen gebruiken die gericht zijn op het dagelijks leven.

Meer informatie daarover vind je op onze website.

Vijfmorgenstraat 18 Zutphen | 06-16818979 www.logopediepraktijkrondomtaal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).