Column

Droom- counseling

Droom- counseling

01-10-2022

Iedereen droomt. Dat is door hersenonderzoeken wetenschappelijk aangetoond. Het kan echter zijn dat je je die dromen niet herinnert.

Voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Als je je dromen wel kunt herinneren, heeft dat wellicht een positief effect op je persoonlijkheid: ze brengen dingen onder de aandacht die wij overdag niet bewust waarnemen, ze werken als een spiegel waardoor we meer zicht krijgen op onze overtuigingen en vooroordelen, door ze te duiden komen we zaken te weten over onze innerlijke wereld en kunnen we begraven aspecten van onze persoonlijkheid terugvinden. Bij het herinneren van een droom of als je een repeterende droom hebt gehad kun je dat zien als een mogelijkheid om kennis te maken met je onderbewuste en bovenbewuste. De droom is immers in de nacht omhoog gekomen en tot in de waaktoestand mee teruggekomen. Ook dit is een weg naar persoonlijke groei en bewustwording.

Al weer een tijd geleden heeft San mijn droom geanalyseerd. Eerst vond ik het gek maar ik begrijp steeds beter wat er aan de hand was. Inmiddels is het al bijna een jaar geleden dat ik de droom had. Dat geeft rust. Anoniem.

Ik ben San ter Huurne, een enthousiaste, energieke, betrokken psychosociaal hulpverlener die het liefst met jou werkt wanneer je bereid bent naar jezelf te kijken en je wilt ontwikkelen om verder te komen. In mij voel ik een energie stromen waardoor ik weet wanneer ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen: daar help ik je bij.

Vandaar Sanergy.

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 Eigenaar: San ter Huurne www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).