bruisende zaken

ACT COACHING

ACT COACHING

01-11-2022

Wil je meer plezier in je werk en in je leven? Wil je uitblinken in jouw talenten? Wil je leren hoe jij met tegenslagen in balans kunt blijven? Ga dan eens aan de slag met ACT coaching.

“GET OUT OF YOUR MIND, AND INTO YOUR LIFE” Steven C. Hayes

ACT is een wetenschappelijk beproefde methodiek die jou leert hoe jij anders kunt omgaan met pijnlijke situaties, stress en weerstand.

Het ultieme doel van ACT is het creëren van psychologische flexibiliteit en daarmee een betere kwaliteit van leven. Door acceptatie leer jij om vervelende gedachten, emoties en gebeurtenissen uit te nodigen in plaats van ertegen te vechten. Dit helpt jou om een zinvol en rijk leven te leiden, terwijl je tegelijkertijd de pijn accepteert die daar onvermijdelijk bij hoort. Op die manier vergroot ACT de psychologische veerkracht.

Als je graag ontspannen en met plezier wilt leven en werken Als je bereid bent om je eigen strenge verstand onder ogen te zien Naast ACT coaching organiseert Fylgja Advies ook ACT cursussen voor iedereen die zijn psychologische flexibiliteit wil vergroten.

Wil je meer weten? www.fylgja-advies.nl

Fylgja-Advies Zaadmarkt 84A, Zutphen 0575 - 84 71 05 Eigenaar: Marjolijn Donkers info@fylgja-advies.nl www.fylgja-advies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).