bruisende zaken

Ontspannen aan de Zeeuwse kust

Ontspannen aan de Zeeuwse kust

01-04-2023

Intiem, luxe en met een geheel eigen uitstraling. Dat is de belofte van de term boutique hotel en die belofte maakt Boutique Hotel Ter Zand in Burgh-Haamstede meer dan waar. “Iedereen, van receptionist tot chef-kok, is even gemotiveerd om het de gasten helemaal naar de zin te maken”, aldus hotelmanager Nick Peeters.

Boutique Hotel Ter Zand opende twee jaar geleden de deuren, het is dan ook splinternieuw. “We hebben een spannende periode achter de rug”, vervolgt Nick. “Eigenlijk zijn we vanwege de coronacrisis pas eind januari 2022 echt van start gegaan.”

Perfecte uitvalsbasis

“Wat mij betreft is het hotel gelegen in het mooiste stukje van Zeeland. Natuurgebied de Zeepe Duinen en het ruime zandstrand van Westerschouwen bevinden zich op loopafstand van je kamer. Maar daarnaast kun je ook pittoreske dorpjes in de omgeving per fiets ontdekken of heerlijk wandelen in de bossen. Als de schemering valt en de herten ons terrein oplopen, beseffen gasten vaak pas in wat voor prachtige omgeving ze zich bevinden.” Wil je toch liever een dagje shoppen? Ook dat kan, binnen 25 minuten ben je bijvoorbeeld in het middeleeuwse Middelburg.

Lekker en verantwoord

Het hotel telt in totaal 53 hotelkamers en 32 Garden Suites (met een eigen privéterras). In restaurant Le Poirier kun je genieten van verrassende gerechten. “De Zeeuwen hebben fantastische producten van een hoge kwaliteit. 95% wordt vers bereid en 90% van alle producten betrekken we van leveranciers in een straal van 30 kilometer rond ons hotel. Dankzij de open keuken kun je met eigen ogen zien hoe het eten wordt bereid.”

Oog voor de gast

“We streven in alles luxe en een hoog serviceniveau na voor een optimale beleving. We doen ons best een tweede thuis te creëren voor onze gasten en zetten graag een stapje extra om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij ons ben je er echt even helemaal tussenuit.”

Boutique Hotel Ter Zand Hogeweg 59, Burgh-Haamstede | Tel . 0111-764799 | www.sheetz.nl/boutiquehotelterzand

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).