Column

Innerlijke schoonmaak

Innerlijke schoonmaak

01-04-2023

“Negentig procent van het werk dat ik doe bestaat uit een soort innerlijke schoonmaak”, vertelt energetisch therapeut Petra Busio. “Zo help ik mensen met het oplossen van oude trauma’s en blokkades uit het verleden.” En dat is niet het enige wat ze doet. “Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen en er samen met hen voor te zorgen dat hun hart en ziel weer verenigd zijn.”

Dit doet Petra onder andere via een-op-een sessies en ze loopt over van de ideeën om nog meer mensen te kunnen bereiken. “Zo organiseer ik bijvoorbeeld zes keer per jaar zogenaamde ‘vlindertransformatiereizen’ waarbij vier personen tegelijkertijd via meditatie en klanken op transformatiereis in zichzelf kunnen gaan.” Daarnaast start Petra binnenkort met maandelijkse groepssessies op de woensdagavond met elke keer een ander thema. “Ik merk dat er heel veel behoefte is aan dergelijke activiteiten, vandaar dat ik ook inspeel op deze behoefte.”

‘Ik weet wat ik doe’

Waarvoor je ook aanklopt bij Petra, je kunt ervan uitgaan dat ze precies weet waar ze mee bezig is. “Mede dankzij mijn jarenlange ervaring in mijn vakgebied, maar ook doordat ik mij continu verder blijf ontwikkelen om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bovendien geef ik les in mijn vakgebied, want ik vind het geweldig om mijn kennis met anderen te mogen delen.” Zelf volgde Petra ook een hbo-opleiding in haar vakgebied, waardoor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk is. “Nog een bewijs van het feit dat ik niet zomaar iets doe, maar dat mijn werk ook echt door de medische wereld wordt erkend.” Of je nu aanklopt met een burn-out of reuma, een brandwond of een traumageval, maakt voor Petra niet uit. “Ik help iedereen die bij mij komt het zelfgenezend vermogen van hun lichaam te bevorderen en weer goed in hun levensenergie te komen. Dat geeft vervolgens ook mijzelf weer nieuwe energie.” Petra Busio

WORKSHOPS Woensdag 26 APRIL 2023 Chakra’s en klanken in de Pannenhof | € 15,- Vrijdag 19 MEI 2023 Automatisch schrift leren in de praktijk | € 40,
-

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie. "Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).