column

5 redenen waarom je kiest voor een Global Curl krullenkapper

5 redenen waarom je kiest voor een Global Curl krullenkapper

01-05-2023

Heb je krullen? Myrthe is gespecialiseerd in krullend haar en helpt je graag. De voordelen: Een persoonlijk, specifiek behandelplan. Accentueert je krul. Speciale knip- en styling technieken. Meer volume op de juiste plek. Pluisvrij, glanzend, prachtig krullend haar. Haal samen met Myrthe het maximale uit jouw krullen!

Er bestaan veel kniptechnieken speciaal voor krullen, dus ook specialistische krullenkappers. Global Curl specialiseert zich op de meer Europese krul en bevat bovendien veel meer dan alleen een kniptechniek. Global Curl omvat een totaalconcept met bijbehorend behandelplan, waardoor er voor iedere klant een specifiek plan wordt gemaakt om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen komen. Met Global Curl wordt er per soort krul en de conditie van de krul op een speciale manier gewassen, geknipt en gedroogd en ben je verzekerd van optimale styling en nóg belangrijker; optimale verzorging van krullend haar!

Groenmarkt 2, Zutphen | 0575-542640 | info@greenhaircare.nl | www.greenhaircare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).