Column

Lieve moeder, verwen jezelf

Lieve moeder, verwen jezelf

01-05-2023

Moederschap vraagt van alles van je en verantwoordelijkheid kan op je schouders drukken. Of je nu een jonge moeder bent of een moeder met behoorlijk wat ervaring, soms is het even lastig.

Voor persoonlijke groei en ontwikkelingWil jij tijd en aandacht aan jezelf besteden?

Dan is het fijn om je gesteund te voelen tijdens een gesprek over je vaardigheden, kwaliteiten en krachten, of over je kind en de wensen die je hebt voor de toekomst. Ook de relatie met je partner kan veranderen als er andere dingen van je gevraagd dan je op dit moment kunt geven.

Als praten (nu) niet je ding is kun je ook door middel van een Reiki behandeling net dat steuntje in de rug krijgen waardoor je je fitter, energieker en blijer kan gaan voelen.

Wil je meer dan vijf gesprekken of behandelingen en start je in mei, dan is de zesde afspraak gratis.

Mijn naam is San ter Huurne en ben een enthousiaste en betrokken psychosociaal hulpverlener. Wanneer ik groei, ervaar ik een positieve energie en weet dan dat ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen; daar help ik je bij.

Vandaar ook: Sanergy.

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 Eigenaar: San ter Huurne www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).