Column

Psychosociale gesprekstherapie

Psychosociale gesprekstherapie

01-06-2023

Psychosociale gesprekstherapie helpt je op sociaal-emotioneel gebied. Wanneer je vastloopt, kun je gedwongen worden om naar jezelf te kijken: hoe ga ik om met de weerstand die ik ervaar in mezelf of in mijn omgeving?

Samen op weg naar persoonlijke groei en ontwikkeling

Door te kijken naar verleden, heden en toekomst óf herkennen, erkennen en oplossen van een situatie, kun je bestaand gedrag ombuigen naar nieuw en meer passend gedrag.

Groeien is niet makkelijk. Wanneer groei en verandering lukken, kan de opluchting daarna een beloning zijn. Deze therapievorm kan goed bij je passen wanneer: Emotionele klachten ontstaan zoals verdriet, somberheid, spanning, of somberheid.

Fysieke klachten ontstaan zoals hoofdpijn, hartkloppingen of slaapproblemen.

De bovenstaande klachten wilt voorkomen.

Psychosociale gesprekstherapie kan tevens aangevuld worden met ontspanningsoefeningen en/of een training voor het verbeteren van je slaap.

Mijn naam is San ter Huurne, een energieke en betrokken psychosociaal hulpverlener. Van jou vraag ik dat je naar jouw eigen gedrag wilt kijken in het proces van persoonlijke groei en ontwikkeling. Wanneer ik op het goede spoor zit, ervaar ik een positieve energie in mij. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen; daar help ik je bij. Vandaar ook: Sanergy.

Wil jij weten waarom je bepaalde zaken op een bepaalde manier doet? Neem nu contact op 06 111 16 281

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).