column

Rust in het hoofd

Rust in het hoofd

01-07-2023

Verreweg het meest gehoorde antwoord op de vraag waarom iemand een mindfulnesstraining gaat volgen, is ‘Rust in het hoofd’. Veel mensen hebben moeite om het denken stop te zetten. “Ik sta altijd aan” is een uitdrukking van onze moderne tijd.

Bij de mindfulnesspraktijk Zutphen kun je terecht voor mindfulnesstraining en relatiecoaching.

De to-do lijstjes kunnen je dag bepalen vanaf het moment dat je ’s ochtends je ogen opent totdat je ’s avonds weer in je bed stapt. Er is geen moment rust. Ook al zit je even stil, dan nog kan het lastig zijn om de activiteiten in het hoofd te laten pauzeren.

Of je hebt je agenda volgepropt, omdat er zoveel ‘moet’ en loopt iedere dag te rennen om alle ballen in de lucht te houden.

We kunnen veel, we doen veel en we doen het vaak ook snel. We zijn niet meer gewend om te wachten en lijken er ook steeds minder toe in staat te zijn.

Sta af en toe eens even stil. Neem de tijd om je bewust af te vragen hoe het met je gaat, waar je bent, wat je aan het doen bent en of dat wel is wat je eigenlijk wilt...

Mindfulness kan je helpen om bewust en met meer aandacht keuzes te maken en rust in het hoofd te creëren.

Mijn naam is Martha Pastink. In 2017 ben ik gestart met de MindfulnessPraktijk Zutphen. Mijn werkervaring ligt in de Jeugdhulpverlening en in de GGZ en heeft altijd in het teken gestaan van werken met gezinnen en families. Daarnaast ben ik in 2009 gestart met het geven van mindfulness. De combinatie van relaties en mindfulness vind je ook terug in mijn praktijk. Op beide gebieden ben ik gekwalificeerd en ervaren. Ik ben oprecht geïnteresseerd, enthousiast, betrokken en ook nuchter en praktisch. Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

06-19354689 info@mindfulnesspraktijk-zutphen.nl www.mindfulnesspraktijk-zutphen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).