Column

Ontdek een nieuwe weg bij Sanergy!

Ontdek een nieuwe weg bij Sanergy!

01-08-2023

Ben je gefrustreerd door onvrede over jezelf en wil je meer grip krijgen op je gedrag? Ontdek je eigen weg naar persoonlijke groei en ontwikkeling bij Sanergy!

Voor persoonlijke groei en ontwikkelingWil jij meer grip krijgen op je gedrag?

Ik geloof in de kracht van zelfreflectie en bewustwording en sta klaar om je te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei.

Tijdens onze sessies kijken we naar verschillende oorzaken van je onvrede waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en je vervolgens kunt werken aan het ontwikkelen van gezondere manier om met die onvrede om te gaan en positiever gedrag te oefenen.

De benadering is op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Je krijgt tools en technieken aangereikt om je zelfbeeld te versterken, je gedachten te beïnvloeden en je gedrag te transformeren.

Bij Sanergy geloven we ook sterk in de kracht van zelfzorg. Samen kijken we hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, zowel fysiek als mentaal, zodat je veerkrachtiger wordt en beter kunt omgaan met uitdagingen.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met mij op en begin je reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Bezoek de website op www.sanergy.nl voor meer informatie en om een afspraak te maken. Ik kijk er naar uit om je te ondersteunen op jouw pad naar groei waardoor je meer vreugde en tevredenheid kan ervaren.

Mijn naam is San ter Huurne en ben een enthousiaste en betrokken psychosociaal hulpverlener. Wanneer ik groei, ervaar ik een positieve energie en weet dan dat ik op het goede spoor zit. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen; daar help ik je bij.

Vandaar ook: Sanergy.

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 Eigenaar: San ter Huurne www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).