bruisende zaken

Ondersteuning bij rouwverwerking

Ondersteuning bij rouwverwerking

01-12-2023

Het verlies van een dierbare kan diepgaande effecten hebben. Je eigen wereld staat stil terwijl alles en iedereen doorgaat in de waan van alledag. Rouw is een unieke reis waarbij vaak aandacht nodig is voor zowel de sociale, emotionele als spirituele aspecten daarvan.

Ik kijk er naar uit om je te ondersteunen op je pad van heling en groei.

Ook na een langere tijd kan het verdriet over het gemis van een dierbare zich nog voordoen en je dagelijks leven beïnvloeden. Wellicht omdat je jong was of omdat de omstandigheden het niet toelieten om het verdriet eerder te voelen. Ook in dat geval kunnen we samen werken aan het ontwikkelen van meer veerkracht en het vinden van nieuwe perspectieven in het rouwproces, met respect voor jouw individuele behoeften en spirituele overtuigingen.

Tijdens de gesprekken verkennen we de emoties die je ervaart en kijken we naar het hervinden van een nieuwe innerlijke balans. Rouw is niet alleen een emotioneel proces, maar biedt uiteindelijk ook een kans voor persoonlijke groei en transformatie.

Mijn specialiteit ligt in het begeleiden van jongeren vanaf veertien jaar én volwassenen bij het omgaan met verlies. Ik geloof dat rouw een uniek en persoonlijk proces is en ik sta klaar om jou als cliënt te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd. Neem gerust contact met mij op als je behoefte hebt aan professionele begeleiding bij het rouwproces.

Mijn naam is San ter Huurne en ik ben een energieke en betrokken psychosociaal hulpverlener. Van jou vraag ik dat je naar jouw eigen gedrag wilt kijken in het proces van persoonlijke groei en ontwikkeling. Wanneer ik op het goede spoor zit, ervaar ik een positieve energie in mij. Jij kunt die energie in jou ook leren herkennen; daar help ik je bij. Vandaar ook: Sanergy.

Kan jij hulp gebruiken bij deze emotionele situatie in jouw leven? Neem nu contact op 06 111 16 281

Hemonystraat 49, Zutphen 06-11116281 www.sanergy.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).