BRUISENDE COLUMN

Alles wat je moet weten over online daten

Alles wat je moet weten over online daten

30-11--0001

Online daten heeft de romantische horizon verbreed en is nu een populaire manier geworden om verbindingen aan te gaan. Met talloze platforms beschikbaar kunnen mensen over de hele wereld nu potentiële partners ontmoeten met vergelijkbare interesses en doelen, Door middel van de volgende tips creëer je een aantrekkelijk profiel waarmee je beslist opvalt te midden van de duizenden mensen die op zoek zijn naar liefde.

Wil jij meer tips om een partner te vinden? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Een aantrekkelijke foto

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar voor een kwart van de online singles is de gekozen foto het belangrijkste aspect van iemands profiel. Een aantrekkelijke foto met een goed zichtbaar gezicht en een glimlach doet wonderen. Een lachend gezicht oogt niet alleen aantrekkelijker, maar moedigt ook andere singles aan om contact te zoeken.

De waarde van tekst

Een zelfbeschrijving blijft een uitdagende taak bij het invullen van je online profiel. Tip: houd het kort en bondig. Vertel over je interesses, ambities en ultieme dromen; deze onthullen vaak meer dan algemene termen als enthousiast en spontaan.

Mijn naam is...

Veel datingsites worden bevolkt door Barts en Sofies, waarbij gebruikers vaak hun echte naam als gebruikersnaam kiezen. Wil je opvallen, kies dan voor een grappige en makkelijk te onthouden naam die iets zegt over je hobby of persoonlijkheid. Je echte naam komt later wel.

Dit ben ik, echt!

Op elke datingsite moet je vragen beantwoorden over zaken als je lengte, gewicht, oog- en haarkleur, levensstijl en gezinssituatie. Belangrijk is dat je eerlijk bent op je datingprofiel. Met liegen verspil je andermans tijd en het komt onfantsoenlijk over.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).