Column

Nieuwe energie

Nieuwe energie

01-09-2019

Na een heerlijke vakantie van 3 weken ben ik weer helemaal opgeladen en kan ik weer fijn aan de slag in de praktijk. Vanaf nu ook echt alleen maar in mijn praktijk, want na zoveel jaren ook huisbezoeken te hebben afgelegd, heb ik een tijd terug besloten om te stoppen met mijn ambulante werkzaamheden.

Het was geen fijne combinatie meer doordat het veel tijd in beslag neemt vanwege de reistijd en het sjouwen met je spullen en niet te vergeten de parkeerstress die daar soms bij komt kijken.

Ik vond dit een hele moeilijke beslissing, omdat ik weet dat sommigen echt niet naar mijn praktijk kunnen komen. Gelukkig heb ik 2 pedicures gevonden die bereid waren om cliënten van mij over te nemen. Zo kon ik met een goed gevoel afscheid nemen van de mensen waar ik al jaren aan huis kwam en ik weet zeker dat ze in goede handen zijn bij mijn vervangers.

Nu kan ik me dus compleet focussen op mijn praktijk en dat geeft een hoop rust kan ik u wel vertellen. Voor mijn gevoel breekt nu een heel andere fase aan in mijn pedicure-carrière en ik ga er voor de volle 100% tegenaan! Sharon Bekkers Medisch Pedicure

Transvaalplein 20, Tilburg | 06-24562006 | info@pedicurepraktijkrobe.nl | www.pedicurepraktijkrobe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp