bruisende zaken

Met dank aan Stichting MVI is  onze mobiliteit nu goed geregeld!

Met dank aan Stichting MVI is onze mobiliteit nu goed geregeld!

01-11-2019

Thomashuis Tilburg is een kleinschalig woon-initiatief voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij wonen in de Kasteelhoeve, een voormalig wijkcentrum, in de wijk Goirke Hasselt in Tilburg. Het gaat om een mooie, gezellige, warme en veilige woonplek, waar we samen met de bewoners proberen een plek te krijgen in onze wijk.

Thomashuis Tilburg

Onze groep bestaat uit 8 personen, die allen verschillende hulpvragen op verschillende gebieden hebben. In de weekenden hebben we ook nog een logeetje, dat maakt dat we met 9 bewoners zijn. Allen zijn wel aangewezen op 24-uurs zorg en hebben constant begeleiding nodig.

De bewoners hebben allemaal vrijetijdsbesteding in en rond Tilburg. Denk hierbij aan darten, atletiek, dansen, naar de soos, trommelen en hockey. Door het jaar heen hebben we ook regelmatig uitstapjes, bijvoorbeeld naar musicals, dierentuinen, pretparken toen musea. Bij al deze activiteiten zijn we afhankelijk van vervoer. Via Stichting MVI krijgen we de mogelijkheid om de komende jaren over een nieuwe Mercedes Vito te beschikken. Hierdoor zullen onze kosten aanzienlijk minder zijn en kunnen we onze activiteiten voortzetten. Wil je meer weten over Thomashuis Tilburg? Neem gerust contact op met ons!

Voor info van Stichting MVI Rob Pessers 06-54605704 rob.pessers@stichtingmvi.nl www.stichtingmvi.nl

Thomashuis Tilburg Hasseltstraat 256, Tilburg | 013-8500304 | tilburg@thomashuis.nl | www.thomashuis.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik