column

Schuldig

Schuldig

01-02-2020

Het lijkt zo onschuldig. De meeste mensen zien er geen kwaad in. Toch is het wel van belang om de risico’s te benadrukken.

Met een nieuwsgierige blik stappen ze de salon binnen; enthousiaste vrouwen op zoek naar een nieuw schoonheidsideaal. Zich niet bewust van het gevaar waar ze aan beginnen. Ik zet een mooie set gelnagels en breng een glimmende toplaag aan. Dat voelt prettig aan. Harde nagels en ook nog met een fantastische glim.

En dan is het gebeurd. Eenmaal gewend aan die glimmende en sterke nagels is er geen weg meer terug. En als de geestelijke afhankelijkheid nog verder toeneemt is er sprake van verslaving.

Vaste klanten nemen dit risico maar al te graag. En ik ben schuldig. Ik houd hun verslaving in stand door elke drie weken hun nagels weer tip top te verzorgen. Durf jij het risico aan? Neem dan contact op met de nagelsalon en plan je afspraak in.

Tot ziens in de nagelsalon!

Nagelstudio Elegant Tilburg Outshoornstraat 14, Tilburg 06-18292778 | info@eleganttilburg.nl www.eleganttilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).