Adverteren werkt!

bruisende zaken

Droom je van een mooie lach en een betaalbaar gebit?

Droom je van een mooie lach en een betaalbaar gebit?

01-03-2020

Je wilt een gebitsbehandeling laten uitvoeren, maar je wilt geen nummer zijn of te maken krijgen met lopendebandwerk. Je wilt persoonlijke aandacht en de beste specialisten, en het liefst ook een ontspannen verblijf. Dat kan via IM Medical Travel ... in Turkije! Onze specialisten hebben internationaal behaalde specialisaties en werken met topkwaliteit materialen. Een mooi ogend gebit kan uw gezicht een nieuw, fris en jeugdig uiterlijk geven.

Reis met IM Medical Travel en u wordt volledig ontzorgd! Begrip, vertrouwen en openheid zijn onze kernwoorden.

Heeft u tandartsangst? Veel mensen zijn bang voor een tandartsbehandeling en blijven een bezoek aan de tandarts daarom uitstellen. Bij extreme angst kunt u kiezen voor een behandeling onder sedatie.

IM Medical Travel organiseert tevens reizen waarbij je persoonlijk wordt begeleid gedurende jouw hele medische reis, vanaf je vertrek in Nederland. Tijdens de medische afspraken is er zo altijd een expert aanwezig die de Turkse taal spreekt, jou op je gemak kan stellen en zorgt voor afleiding voor, tijdens en na de behandeling(en).

Kronen & Implantaten

Wilt je ook graag weer voluit kunnen lachen met een stralend gebit? Via IM Medical Travel kun je een kroon laten plaatsen vanaf €140. Implantaten zijn er vanaf €490.

Ben je benieuwd naar de voordelen van behandelingen in Turkije? IM Medical Travel houdt in maart weer consultatiedagen in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.immedicaltravel.com Ilona Benders heeft twaalf jaar in Turkije gewoond en gewerkt in de medische sector. Naast binding met Turkije, spreekt zij vloeiend Turks en heeft goede ervaringen met medische behandelingen en klinieken. Zij beschikt over expertise en heeft goede ervaringen op het gebied van medische en cosmetische behandelingen in Turkije.

IM Medical Travel biedt: voor- en nazorg in Nederland, persoonlijke aandacht en deskundig advies, professionele reisbegeleiding, privé transfers in Izmir, behandeling door gerenommeerde specialisten gebruikmakend van de nieuwste technologie en moderne apparatuur, flinke besparing op uw medische rekening.

IM Medical Travel biedt: voor- en nazorg in Nederland, persoonlijke aandacht en deskundig advies, professionele reisbegeleiding, privé transfers in Izmir, behandeling door gerenommeerde specialisten gebruikmakend van de nieuwste technologie en moderne apparatuur, flinke besparing op uw medische rekening.

Dhr Scholten: “We hebben het hele traject -van de Consultatie Dag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir- als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund.

Voor de prijs van 6 kronen in Nederland hebben we bij deze -kliniek 11 kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor 2 personen gehad!! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlands hostess Ilona, alsmede van de aardige transfer-chauffeur maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!” Bezoek onze Consultatiedagen op 28 en 29 maart. U kunt kennismaken met IM Medical Travel en onze specialisten, een vrijblijvend consult ontvangen, uw wensen en vragen bespreken en u ontvang informatie over de reis, behandeling en een behandelplan inclusief offerte.

Kijk op de website voor meer info.

Kom naar de consultatiedagen tandarts op 28 maart in Tilburg en 29 maart in Schiedam. Kijk op de website voor meer info.

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg | 085-1307679 info@immedicaltravel.com www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).