Adverteren werkt!

bruisende zaken

Beter geregeld, beter betegeld!

Beter geregeld, beter betegeld!

01-08-2020

Het bedrijf Crielaard Tegelwerken is inmiddels niet meer weg te denken, Jeffrey Crielaard vertelt graag meer over zijn onderneming. “Eind 2010 ben ik gestopt bij mijn werkgever en heb ik op advies van mijn vader de Kamer van Koophandel bezocht. Ik ben nooit vies geweest van werken en draaide mijn handen nergens voor om. Op dat moment zat Nederland midden in een crisis dus al het werk dat op mijn pad kwam pakte ik met beide handen aan”.

Volledig ontzorgd Mede door het positief imago van het bedrijf is de doelgroep enorm breed. Naast het uitvoeren van tegelwerken regelen zij ook de totale verbouwing van sloop tot afwerking.

“Door onze 24/7 mentaliteit kunnen wij met de producten van onze leveranciers een badkamer binnen 7 dagen totaal verbouwen, de 8e dag sta jij alweer onder je nieuwe douche!” Naast verbouwing van badkamers of woonkamervloeren verzorgen wij ook winkels, zwembaden, bedrijven en scholen. Eigenlijk alles wat maar met tegels te maken heeft!” Succes “Trots is een breed begrip. We hebben in de loop van onze carrière ontzettend veel mooie projecten mogen maken en veel interessante mensen mogen ontmoeten. Eigenlijk op alle werken die we maken zijn we trots, voor ons is elk project even belangrijk of het nu gaat om een bezemkast of een luxe villa, we zullen altijd met even veel creativiteit en passie te werk gaan.” Hecht team “We zijn eigenlijk elke dag met 5 vaste mensen op de werkvloer te vinden. Achter de schermen is de moeder van Jeffrey niet weg te denken, zij regelt de administratieve zaken. Verder hebben we natuurlijk ook nog onze vaste partners waar we zaken mee doen die betrekking hebben tot bijvoorbeeld de bouw, de sloop, installatie en kitwerkzaamheden. Samen met ons team maken we elk project weer tot een nieuw succes!”

Bij ons binnen 8 dagen douchen!

06 54717559 | www.crielaard-bouwgroep.nl | crielaard-bouwgroep.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).