Adverteren werkt!

column

“Ik wil gewoon gelukkig worden”…

“Ik wil gewoon gelukkig worden”…

01-08-2020

… is een door mij veel gehoorde hulpvraag binnen mijn kindercoachpraktijk. Een voorbeeld uit mijn praktijk:

Sinds een half jaar ligt moeder in een vechtscheiding en ze loopt duidelijk op haar tandvlees. Wanhopig proberend alle ballen in de lucht te houden. Emotionele uitputting, teleurstelling, boosheid, slapeloosheid zijn een paar gemoedstoestanden van moeder. Met als gevolg voor het kind: afwijkend gedrag, soms extreme woede aanvallen, leerproblemen op school, gezondheidsproblemen etc… En dan wordt er bij mij aangeklopt met: “mijn kind zit niet zo lekker in d’r vel”.

Een kind is loyaal aan beide ouders en wil eigenlijk maar één ding: “ik wil gewoon gelukkig worden,” na misschien wel jaren van geruzie, agressie en vernederingen. Of misschien nog erger: zwijgende ouders die niet meer met elkaar communiceren. Als ik de dialoog weer op gang kan brengen is de eerste stap gezet naar herstel en groei.

Voel je welkom in mijn kindercoachpraktijk om te werken aan deze problemen, samen met mij, totdat je het zelf weer (aan)kunt! Met hartegroet, Loutje Bosch (kinder- & gezinscoach)

Kinder- en Gezinscoach Hoolstraat 6, Berkel-Enschot | 06 - 252 939 92 info@lout4kids.nl | www.lout4kids.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).