bruisende zaken

Uw tuin in balans

Uw tuin in balans

01-09-2020

Natuurlijke, groene sfeertuinen, dat is het einddoel van Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort. “Mijn man Theo is een echt natuurmens”, aldus Monique van Amelsfoort. “En dat zie je ook terug in zijn ontwerpen. Daarnaast ligt zijn specialisme sinds enkele jaren ook bij de energetische tuin.”

Persoonlijke service, betrouwbaarheid en kwaliteit

 

Van A tot Z

“In 1984 zijn wij dit hoveniersbedrijf gestart”, vertelt Monique. “Theo is de man van de tuinen en ik help hem waar ik maar kan, samen met onze vakkundige medewerkers.” Je kunt dus wel stellen dat Van Amelsfoort een gevestigde naam in de hoveniersbranche is. “We kunnen het hele traject, van het ontwerpen van de tuin tot en met het aanleggen en het onderhoud, verzorgen. Maar verwacht van ons geen ontwerp met enorme terrassen, de focus ligt bij ons juist op groen. Natuurlijke tuinen waar van alles groeit en bloeit, zorgvuldig door Theo geselecteerd.”

Energetische tuinen

Het laatste geldt al helemaal in het geval van een energetische tuin, sinds vijf jaar hét specialisme van dit hoveniersbedrijf. “Een energetische tuin straalt rust uit, geeft de ‘gebruikers’ meer energie en zorgt dat ze zich happy voelen in hun tuin. Theo voelt precies aan hoe hij dit kan bereiken en dat geeft hem dan weer energie. Een hele mooie wisselwerking met telkens weer bijzondere resultaten. Hierdoor weten we ons te onderscheiden in de markt.”

Geen verrassingen achteraf

Bij Van Amelsfoort staan persoonlijke service, betrouwbaarheid en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. “Daarnaast vinden we het heel belangrijk om transparant te werken. Onze klanten weten precies waar ze aan toe zijn en staan achteraf dan ook nooit voor verrassingen. Bovendien zijn we aangesloten bij vakorganisatie VHG, wat ze zelfs nog een extra stukje zekerheid biedt en wat alleen nog maar meer bewijst dat wij voor kwaliteit gaan en staan.”

 

Eigenaren: Theo en Monique van Amelsfoort Poppelseweg, Goirle 013-5346023 | www.hoveniervanamelsfoort.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).