Adverteren werkt!

Column

Droom je van een mooie lach en een betaalbaar gebit?

Droom je van een mooie lach en een betaalbaar gebit?

01-10-2020

Wanneer je kiest voor een medische behandeling is dat soms noodzakelijk, maar soms ook om esthetische redenen. Mogelijk heb je veel schade aan je gebit, ga je liever zonder bril door het leven of kun je je wijkende haarlijn niet accepteren. Ook deze redenen zijn legitiem, en net zo legitiem is de wens hier niet te veel voor te betalen. Maar dat valt niet altijd mee.

Sommige mensen vinden een medische reis heel spannend en denken dat de artsen minder goed opgeleid zijn dan in Nederland. Niets blijkt echter minder waar. De artsen hebben een opleiding genoten volgens de geldende Europese standaarden. Cosmetische behandelingen in Turkije zijn al langer populair, waardoor er grote expertise is op dit gebied.

Bij IM Medical Travel spreken de hostesses Nederlands én Turks, zodat alle vragen gesteld kunnen worden en goed overkomen. Overigens spreken de behandelaars zelf ook goed Engels en Duits, een soepele communicatie is dus niet alleen noodzakelijk maar ook zeker mogelijk.

Een goede zorg valt of staat bij goede nazorg. Wanneer er na thuiskomst sprake is van vragen of opmerkingen, kunt je contact opnemen met IM Medical Travel. Wist je dat de garantie voor een behandeling in Turkije bovendien vaak langer is dan die in Nederland? Voor ingrepen zoals kronen, facings of bruggen geldt een garantie van 3 jaar! Indien aan de voorwaarden is voldaan kun je kosteloos naar Turkije reizen voor aanvullende behandeling.

‘Iedereen is goed op elkaar ingespeeld’ Carla (57): ‘Al toen ik een jong meisje was werd het erin geramd: zorg goed voor je gebit, je moet er een leven lang mee doen. En hoewel ik dat altijd trouw deed, bleken mijn tanden en kiezen niet erg sterk. Ik had een brug nodig en een kroon, zo vertelde mijn tandarts me. Maar toen ik een beeld kreeg van het kostenplaatje, schrok ik me rot. Snel ben ik informatie gaan verzamelen van goedkopere maar wel kwalitatieve alternatieven. Ik kwam in contact met IM Medical Travel, bezocht een consultdag in Tilburg en besloot tot een behandeling in Turkije. Vanaf het moment dat ik landde in Izmir ben ik hartelijk ontvangen. De volgende ochtend ging ik naar de kliniek. Ook hier kreeg ik een warm ontvangst door mijn hostess en de specialist die mijn behandeling ging uitvoeren. De tandarts legde mij uitgebreid uit wat hij van plan was en wat hij ging doen. Ik vond het wel spannend, maar al snel gingen we van start en had ik er alle vertrouwen in. Mijn reis duurde in totaal acht dagen. Deze dagen heb ik als zeer plezierig ervaren en ik heb nauwelijks pijnklachten gehad. De specialisten, assistentes en Ilona van IM Medical Travel zijn enorm behulpzaam en vooral zo goed op elkaar ingespeeld, het is een geoliede machine. Ik ben ontzettend tevreden met de reis en vooral met het prachtige resultaat!’

Jouw reis, verblijf, transfers, vertalingen en voor- en nazorg in Nederland wordt verzorgd.

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg | ( +31)85-1307679 info@immedicaltravel.com www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).