Adverteren werkt!

column

Wilsonbekwaam?  Wat nu?

Wilsonbekwaam? Wat nu?

01-11-2020

Stelt u zich eens voor: u wordt onverwachts ziek, zodanig dat u wilsonbekwaam wordt, tijdelijk of permanent. Niemand weet iets over uw administratie, de verzorging van uw woning en de rekeningen blijven binnenkomen. Daarnaast wilt u dat sommige mensen worden ingelicht. Maar wie kent hun telefoonnummers? En wie beslist over uw gezondheid als u wilsonbekwaam bent? En wat zijn úw wensen dan? Natuurlijk hoopt u dat dit niet zal gebeuren, maar de realiteit kan helaas anders zijn.

Wat zijn úw wensen dan?

Mijn naam is José Appels, geboren en getogen in Tilburg, erkend NalatenschapsAfwikkelaar & Mediator in de regio Tilburg. Mijn oorspronkelijke werkervaringen heb ik opgedaan als adviseur en leidinggevende in veranderende organisaties in de financiële dienstverlening.

Als de Nalatenschaps-Afwikkelaar bied ik u mijn diensten aan om uw wensen omtrent uw nalatenschap in kaart te brengen.

Het werken met mensen is voor mij het mooiste wat er is! U kunt rekenen op mijn oprechte belangstelling.Het opmaken van een levenstestament en het aanwijzen van een levensexecuteur is de oplossing. Daarnaast kunt u een digitaal dossier laten opmaken waarin al uw gegevens staan. U wijst een vertrouwd persoon aan die inzage krijgt in het dossier als het nodig is. En dat er iemand is die uw wensen behartigt, ook wanneer u het zelf niet meer kunt, geeft rust.

Bel gerust voor meer informatie. Ik ben u graag van dienst!

Bel voor een gratis kennismakings- gesprek 06 - 11 16 81 52

06-11168152 mediator@joseappels.nl www.joseappels.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).