Adverteren werkt!

column

Bedrijfstuin in onderhoud?

Bedrijfstuin in onderhoud?

01-03-2021

Op zoek naar een hoveniersbedrijf die werkzaamheden uitvoert voor bedrijven? Theo van Amelsfoort helpt u graag bij het onderhouden, aanleggen of ontwerpen van uw bedrijfstuin.

 

Hoveniersbedrijf voor bedrijven

Het is algemeen bekend dat de eerste indruk die je van een bedrijf krijgt van groot belang is. Die indruk brandt op je netvlies binnen de eerste dertig seconden. Dit kan bij een goede beurspresentatie, bij het bekijken van een website, maar ook dichter bij het bedrijf, als men bijvoorbeeld op de parkeerplaats stopt. Een representatieve bedrijfstuin is van groot belang. Een verzorgde tuin, juist als het een bedrijfstuin is, is een visitekaartje voor het bedrijf. Belangrijk is, dat de tuin aansluit bij hetgeen uw onderneming uit wil dragen. Belangrijk is ook om uit te stralen waar uw bedrijf voor staat. Daarnaast draagt een bedrijfstuin zonder meer bij aan het welzijn van uw medewerkers en verhogen van de werksfeer.
 

Functioneel en verzorgd

Het groen in de omgeving van uw bedrijfspand moet functioneel én verzorgd zijn. Functioneel in de zin van onderhoudsarm, maar ook in het gebruik. Mogelijk dat uw medewerkers tijdens de pauze even naar buiten willen voor wat frisse lucht. Groen rondom de werkplek draagt bij aan een gezonde werkomgeving. Planten zuiveren de lucht en leveren zuurstof, wat weer ten goede komt aan de concentratie en productiviteit en creativiteit van medewerkers. Wij ontwerpen, creëren en onderhouden tuinen in alle soorten en maten, maar altijd afgestemd op uw behoeften. Alles is bespreekbaar en wij komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Gespecialiseerd in Energetische tuinaanleg.

Een ontwerp en aanleg vol energie voor de ‘beheerders’ van hun tuin.

Wij zijn gespecialiseerd: ADVIES ONTWERP AANLEG ONDERHOUD BEDRIJVEN

 

Uw tuin in harmonie en balans

013 - 534 60 23 0 6- 50 29 80 62 theo@hoveniervanamelsfoort.nl www.hoveniervanamelsfoort.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).