Adverteren werkt!

bruisende zaken

Dé oplossing voor al  je computerproblemen

Dé oplossing voor al je computerproblemen

01-03-2021

Computerproblemen? King Computers lost ze voor je op! “En ook voor de aanschaf van een nieuwe computer of laptop en alle bijbehorende accessoires ben je bij mij aan het juiste adres”, aldus eigenaar Sam Kerstens.

Word je ook gek van al die computer problemen. KING Computer lost ze voor je op!

Van je hobby je werk maken, beter kan het eigenlijk niet. En dat is precies wat Sam zo’n twaalf jaar geleden deed. “Ik was 24/7 met computers bezig”, vertelt hij enthousiast. “Maar wat ik destijds nog als hobby deed, doe ik tegenwoordig als mijn werk. En dat nog steeds met dezelfde passie voor alles wat maar met computers te maken heeft.”

Alle merken

Of je computer nu gerepareerd moet worden, je laptop een nieuw scherm nodig heeft, je printer kuren vertoont of je internet niet naar behoren functioneert… Reken maar dat King Computers je kan helpen.

“Om welk merk of type het ook gaat. Ik doe er alles aan om mijn klanten zo snel en goed mogelijk te helpen, wat het probleem ook is. Hiervoor kunnen ze van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur bij mij terecht in mijn winkel in Hilvarenbeek. Of klanten kunnen een afspraak met mij maken zodat ik ’s middags langs kan komen. Maar net wat de klant wil.”

Topservice

Heb jij dus computerproblemen of ben je op zoek naar nieuwe apparatuur? Bij King Computers moet je zijn!

Eigenaar: Sam Kerstens | Bukkumweg 36, Hilvarenbeek | 013-7610076 | www.king-computers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).