Adverteren werkt!

Column

Zelfzorg

Zelfzorg

01-09-2021

Het mooie van ons vak is dat wij als pedicure naast de behandelingen ook goede adviezen en tips meegeven aan onze cliënten. Zo kunnen veel pijnklachten en problemen voorkomen worden want dat is altijd beter dan genezen.

Je zou haast zeggen dat je er als pedicure alles aan doet om geen last te krijgen van je voeten. Helaas ben ik de laatste tijd helemaal niet zo lief geweest voor mijn eigen onderdanen en waarschijnlijk heb ik teveel rond gelopen met iets te kleine schoenen met als gevolg twee blauwe teennagels. Gelukkig zie je er met een nagellakje op niets van maar dat is natuurlijk niet de oplossing! Weg met die schoenen en na de vakantie de nagellak er af en de nagels gezond uit laten groeien.

Tijdens de vakantie heb ik mijn tweede lesje geleerd dat je er echt voor moet zorgen dat je de juiste schoenen aantrekt voor langere wandelingen. In Frankrijk en Zwitserland zijn de looproutes toch net wat anders en moet je echt zorgen voor een goede demping in je schoenen. Mijn rechterhiel heeft flinke klappen gehad tijdens het lopen waardoor ik daarna continue pijn had zodra er maar enige druk op mijn hiel kwam.

Gelukkig heb ik wel heel erg genoten van mijn vakantie en kan ik straks weer heerlijk uitgerust aan de slag!

Sharon Bekkers

Medisch Pedicure

Ongetwijfeld loop je tegen vervelende problemen aan: pijnlijke voeten, ongemak tijdens dagelijkse beweging en sport of andere voetproblemen. Pedicure Robe helpt je graag! Meest voorkomende behandelingen
• Likdoorn verzorging
• Eelt behandeling
• Klauwtenen
• Blaren
• Schimmelnagel

Maak nu een afspraak 06-24562006 en laat je voeten verwennen!

Transvaalplein 20, Tilburg | 06-24562006 | info@pedicurepraktijkrobe.nl | www.pedicurepraktijkrobe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).