column

gezonder & 
sterker haar 


gezonder & 
sterker haar 


01-11-2021

Ken je dat gevoel dat je haar soms droog en futloos voelt. Je kapsel ziet er dof uit. Je hebt je vast weleens afgevraagd hoe al die tv-persoonlijkheden altijd een mooi natuurlijk en gezond uitziende dos haar hebben? Met deze tips heb je voortaan altijd een perfecte dos haar.


Gebruik een goede shampoo!
Shampoo’s die je in de super-markt koopt bevatten veel synthetische en kunstmatige stoffen. Deze zorgen ervoor dat je haar niet op de juiste manier wordt gevoed.Kwalitatieve en natuurlijke shampoo zorgt voor een goede voeding voor een natuurlijke glans.

Onderschat de waarde 
van een conditioner niet.
We geven het als mannen niet graag toe, maar hier hebben de vrouwen toch echt een punt. Een conditioner is echt enorm belangrijk als het gaat om de juiste voeding voor je haar.

Af en toe even niets.
Het is heel belangrijk om je haar zo nu en dan eens een dagje te laten ‘luchten’. Dat houdt in dat je gewoon even een dagje geen wax, gel of wat dan ook in je haar smeert. Let mother nature do her work and enjoy.

Veel bewegen stimuleert 
je haargroei.
Sporten zorgt ervoor dat je lichaam sterker wordt. Je zou denken dat dit niets uitmaakt voor je haar. Als je lichaam gezond en in conditie is, dan beïnvloedt dat ook de gezondheid en conditie van je haar.

Diessenseweg 44, Hilvarenbeek 
 013-5051979 
Charel Baelemanshofke 14, Bladel 
0497-388448 

www.bo-hair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).