Column

Op zoek naar voedingssupplementen voor uw gezondheid?

Op zoek naar voedingssupplementen voor uw gezondheid?

01-11-2021

Bij Solidare Natuurvoeding vindt u tegenwoordig ook de bekende merken die u mogelijk voorheen bij ‘de Gier’ drogisterij ging kopen. Tot spijt van velen is vorig jaar deze druk bezochte drogisterij gesloten. Wij zijn dan ook heel blij een deel van deze mooie producten in onze winkel te mogen presenteren.

Proef 
de volle 
smaak 
van de 
natuurKom voor al dat lekkers uit de natuur bij ons langs!

Bekende merken zoals Puro en Crido kunt u nu alleen nog bij ons in de schappen vinden. evenals Bio-kult en nog een scala aan andere merken. Staat in de winkel niet het product waar u naar op zoek bent dan gaan we dat indien mogelijk voor u bestellen.

Vanwege de beperkte winkelruimte kunnen wij natuurlijk niet alle producten op voorraad hebben. Wij nodigen u daarom uit om eens een kijkje te nemen bij het Supplementen Assortiment in onze winkel, en uw eventuele verzoek om te bestellen te ondersteunen door het lege potje of flesje waar u naar op zoek bent mee 
te nemen. 

Natuurlijk kunt u dan ook meteen uw inkopen doen voor uw dagelijkse maaltijden. Wij zijn en blijven uiteraard uw Biologische Natuurvoedingswinkel.

Heel graag tot ziens..!! 
Els en team.

Wat heeft Solidare Natuurvoeding u allemaal te bieden?

De verscheidenheid van artikelen is bijzonder groot.
U kunt hier uiteraard alle boodschappen voor uw dagelijkse maaltijden vinden.
Biologisch gecertificeerd en zoveel mogelijk geleverd uit eigen omgeving.

Molenbochtstraat 66 (zijstraat Besterdplein), Tilburg
 013 - 5432910 | www.solidarenatuurvoeding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).