bruisende zaken

Lachen zonder schaamte

Lachen zonder schaamte

01-06-2022

Wist je dat wij Nederlanders ons gebit gemiddeld slechts een 6,5 geven? geven? Een op de vijf Nederlanders geeft zijn gebit zelfs een onvoldoende. Ontevreden zijn met je gebit is natuurlijk niet hetzelfde als echt problemen hebben met je gebit, maar het kan hand in hand gaan. Zo’n driekwart van de Nederlanders vindt het gebit niet mooi, te geel of te scheef. Daarom zijn er veel mensen die wel iets aan het gebit zouden willen aanpassen, bijvoorbeeld door middel van facings.

Jouw lach, onze passie

Facings zijn een soort schildjes van porselein die over je bestaande tanden worden geplaatst. Deze ‘schildjes’ kunnen een wittere kleur hebben en eventueel een andere vorm. Daardoor ontstaat een recht, mooi gebit. Spleetjes tussen tanden, afgebroken hoekjes of scheefstand kun je met facings maskeren. Tegelijkertijd beschermen ze je eigen gebit.

Zou jij iets aan je gebit willen veranderen?

Is je gebit nog wel gezond, maar vind je het niet helemaal mooi en wil je liever niet jarenlang beugelen? Dan is een behandeling met facings wellicht een ideale oplossing. Facings zijn van porselein of van composiet.

Bij CDC Complete Tandzorg werken tandartsen gespecialiseerd en ervaren in cosmetische tandheelkunde. Kies je voor CDC, dan kies je voor een duurzame oplossing, namelijk facings van porselein. Ze maken bij CDC prachtig maatwerk in het inpandige tandtechnisch laboratorium.

Dat is een enorm voordeel omdat de tandtechnici jou ook kunnen zien en daardoor de mooiste tanden maken die echt bij jou passen. Porseleinen facings zijn weliswaar duurder dan composiet en er wordt een dun laagje van je eigen gebit afgeslepen zodat de tanden niet te dik worden, maar je wil natuurlijk wel dat je gebit er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Het is dus de meest mooie oplossing die in de meeste gevallen, met goed onderhoud en in goede gezondheid, levenslang meegaat.

Van cosmetische behandeling tot complete gebitsrenovatie Wil jij weer een gebit waar je trots op kunt zijn? Bij CDC Complete Tandzorg helpen ze je graag verder. Hier werken specialisten op verschillende gebieden, waaronder cosmetische tandheelkunde, gebitsrenovatie en angst/narcosebehandelingen.

Cosmetische behandelingen zijn ingrepen zoals tanden bleken, facings, kronen en bruggen.

De specialist kan adviseren over de beste ingreep of combinatie van ingrepen en maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. De specialist op het gebied van gebitsrenovatie is er om zeer beschadigde gebitten weer gezond en mooi te maken met onder andere protheses, klikprotheses en compleet vaste brugconstructies. Daarnaast zijn er narcosebehandelingen waarbij de tandarts samenwerkt met de anesthesioloog.

Bij CDC Complete Tandzorg vind je alles onder in één dak. Ook het laboratorium. Zij luisteren naar je wensen en denken graag mee over een passende oplossing. Samen met jou doorlopen ze het behandeltraject en begeleiden ze je bij elke stap, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wist je dat... één op de vijf Nederlanders bang is voor de tandarts? En dat zo’n 800.000 Nederlanders zelfs een tandartsfobie hebben? Bang zijn voor de tandarts is dus niet iets waar je je voor hoeft te schamen, want het is heel normaal.

De Rijn 1, Best | 088-2328285 | www.cdctandzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).