bruisende zaken

Schildersbedrijf Swaans  viert 40-jarig bestaan

Schildersbedrijf Swaans viert 40-jarig bestaan

01-07-2022

Meesterschilder Peter Swaans startte in 1982 zijn eigen schildersbedrijf. In 2016 voegde ook zoon Rob zich bij zijn vader, om vervolgens drie jaar later het stokje van hem over te nemen. In de loop der tijd heeft de onderneming een behoorlijke naam opgebouwd in Tilburg en omgeving. Rob en zijn elfkoppige team doen hun uiterste best om die naam hoog te houden.

Het bedrijf groeit gestaag. Om die reden is het in 2019 verhuisd naar een grotere locatie op industrieterrein Het Laar te Tilburg. “Tot vorig jaar hielp mijn vader nog twee dagdelen per week mee in het bedrijf”, vertelt Rob. “Daar is hij dit jaar mee gestopt, hij is inmiddels 68 jaar en vindt het mooi geweest.”

Een hecht team

Het is mede dankzij de inzet van Rob dat er nu een hecht team is. “Toen ik pas in het bedrijf kwam, hebben mijn vader en ik eerst een tijd met z’n tweeën gewerkt. Geleidelijk aan ben ik gestart met stagiaires. Uiteindelijk ben ik ook ervaren personeel aan gaan nemen.” Er is heel weinig verloop, dat zegt wel iets over de prettige werksfeer. “We kunnen overigens altijd goede en ervaren mensen gebruiken.”

Allround schildersbedrijf

Schildersbedrijf Swaans is een allround schildersbedrijf. “We doen zowel binnen- als buitenschilderwerk, waaronder spuitwerk voor een mooi en strak eindresultaat, behangwerk, houtrotreparatie en restauratie van monumentale gebouwen. Voor woningen van particulieren, maar ook appartementencomplexen, winkel- en kantoorpanden en bijvoorbeeld de Heuvelse Kerk, de voordeur van Tilburg.”

Trouwe klanten

In de toekomst wil Rob vooral verder groeien. “Wel op een gezonde manier, dus niet te hard. We blijven echter een bedrijf waar vakmanschap, service en goede communicatie voorop staan. Er zijn korte lijntjes en we denken actief mee met de klant. Daarmee hebben we heel wat vaste klanten aan ons weten te binden en dat willen we vooral blijven doen.”

VAKMANSCHAP, EERLIJKE PRIJZEN EN GOEDE COMMUNICATIE

Jan Frederik Vlekkeweg 6-06, Tilburg | 013-7200232 | info@peterswaans.nl | www.schildersbedrijfswaans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).