Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Voor al je badkamerwensen!

Voor al je badkamerwensen!

01-09-2022

In 1993 opende Peter van Dommelen, van origine installateur, de deuren van zijn eigen badkamerspeciaalzaak in Tilburg. Sinds 1998 is Sanidrõme Lindom gevestigd op de huidige locatie aan Ringbaan Zuid. In de showroom van 500 m² kun je je laten inspireren door de nieuwste badkamertrends. “Van klassiek tot modern, we hebben alles in huis. Daarmee bieden we voor ieder wat wils”, aldus Peter.

‘Eens een klant, altijd een klant’

“Het is natuurlijk prima om je vooraf online te oriënteren, maar een badkamer wil je uiteindelijk toch zien en voelen”, vervolgt Peter. “Het is immers de bedoeling dat je er jaren plezier aan beleeft.”

Kiezen voor kwaliteit

Sanidrõme Lindom kiest uitdrukkelijk voor kwaliteit. “Om die reden verkopen wij alleen A-merken. Op dit moment gaan veel mensen voor de chique uitstraling van keramisch marmer. Dat is niet van echt te onderscheiden, makkelijk te onderhouden en aanzienlijk aangenamer geprijsd. De tijd van saaie chromen kranen is bovendien voorbij; die zijn tevens verkrijgbaar in zwart, wit en brons.”

Pure welness

Tegenwoordig is een badkamer sowieso veel meer dan alleen een ruimte waarin je je kunt wassen. “Het is dé ruimte om heerlijk te ontspannen. Je kunt het zo luxe aankleden als je zelf wilt, met bijvoorbeeld een regen- en/of stortdouche of sunshower met infrarood en uv-stralen, en zelfs televisie en geluid. Desgewenst kun je alles via bluetooth aansturen.”

Van A tot Z

Het team van Sanidrõme Lindom begeleidt je van A tot Z om je droombadkamer te realiseren. “Van het 3D ontwerp tot de daadwerkelijke installatie, maar ook daarna. Onze monteurs zorgen ervoor dat ze alles netjes achterlaten zodat je alleen nog maar hoeft te genieten. En is er onverhoopt iets, dan zoeken we altijd naar een passende oplossing, dat hoort bij de service die we bieden. Als je bij ons eenmaal klant bent, dan blijf je ook klant.” Ons team staat voor je klaar!

Bekijk de badkamers online: https://sanidrome.nl/lindom-tilburg/badkamers

Ringbaan Zuid 374, Tilburg | 013-5361355 | lindom@sanidrome.nl | www.lindom.nl

Delen


MEER bruisende zaken


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp