bruisende zaken

Dé huur- en shortlease  specialist van Tilburg

Dé huur- en shortlease specialist van Tilburg

01-11-2022

Wil je een auto huren of short-term leasen: bij Ad Melissant in Tilburg moet je zijn. “Wij hebben altijd een ruim assortiment aan auto’s voor je klaarstaan, in alle soorten en maten, en leveren daarbij gegarandeerd een topservice”, aldus eigenaar Valerie Silvin. “En dat al meer dan vijftig jaar.”

“Ad Melissant is het oudste autoverhuurbedrijf van Tilburg”, vertelt Valerie trots. “Het begon ooit met Ad Melissant, vervolgens nam zijn zoon – eveneens Ad genaamd – de zaak over en sinds afgelopen jaar ben ik de nieuwe eigenaar. Ik ben weliswaar officieel geen familie, maar zo voelt het bijna wel. Vandaar dat de ouderwetse familiewaarden waar dit bedrijf om bekendstaat, zoals goed gastheerschap, een goede service en klantvriendelijkheid, nog steeds heel hoog in het vaandel staan. Klanten kunnen dus gewoon als vanouds bij ons terecht. Er waait weliswaar een frisse wind door het bedrijf, maar voor de klanten verandert er vrijwel niets.”

Particulier & zakelijk

En als Valerie het over klanten heeft, dan heeft hij het over zowel particuliere als zakelijke klanten. “Beide groepen kunnen wij perfect bedienen met ons ruime assortiment aan auto’s en bedrijfswagens, van standaard tot premium en alles ertussenin. Door dit uitgebreide aanbod kunnen we bovendien snel schakelen en kun je vaak dezelfde dag nog een auto meenemen.” Verwacht dan overigens niet dat je een oudere auto meekrijgt. “Integendeel zelfs, wij hebben hoofdzakelijk relatief jonge auto’s staan om onze klanten de risico’s van het rijden met oudere auto’s te besparen.” Het huren of leasen van een auto is volgens Valerie helemaal van deze tijd. “Het draait nu namelijk meer om het gebruiken van een auto dan om het bezit ervan. Steeds meer mensen zien in dat het tijdelijk gebruiken van een vervoersmiddel een stuk voordeliger en duurzamer kan zijn dan wanneer je een eigen auto voor de deur hebt staan. Een ontwikkeling waar wij maar al te graag op inspelen.”

Ad Melissant autoverhuur & shortlease | Heieinde 14, Tilburg | 013-5431564 | info@admelissant.nl www.admelissant.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik