Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Hét adres voor al je  dagelijkse boodschappen

Hét adres voor al je dagelijkse boodschappen

01-04-2023

Met meer dan 3.500 verschillende (biologische) producten kun je het assortiment van Solidare Natuurvoeding op z’n zachtst gezegd zeer uitgebreid noemen. “Wat je ook zoekt aan biologische levensmiddelen, de kans is meer dan groot dat je het bij ons vindt”, aldus eigenaresse Els Pijpers.

Wat heeft Solidare Natuurvoeding u allemaal te bieden? De verscheidenheid van artikelen is bijzonder groot. U kunt hier uiteraard alle boodschappen voor uw dagelijkse maaltijden vinden. Biologisch gecertificeerd en zoveel mogelijk geleverd uit eigen omgeving.Voor uw Biologische Boodschappen kunt u terecht bij Solidare Natuurvoeding. Toch kan het soms lastig zijn om naar de winkel te komen. Daarom hebben ook wij een boodschappen bezorgdienst waarbij u aangeeft wat u nodig heeft. Wij verzamelen dan uw boodschappen en brengen het bij u thuis...

Wij bezorgen in Tilburg en omstreken; zoals b.v. Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Goirle maar ook in Waalwijk, Loon op Zand, Alphen en Riel. U mag uw lijstje gewoon doorgeven per telefoon of e-mailen. Voor een klein bedrag brengen wij alles bij u thuis als uw boodschappenlijstje minimaal € 50,- is.

Wij staan graag voor u klaar en leveren uw boodschappen dan op vrijdag (dit is onze vaste bezorgdag...). Mooi voor het weekend... Handig toch!? Doorgeven graag op de dinsdag vanwege eventuele nog te bestellen producten....

Bij voorbaat dank:

Molenbochtstraat 66 (zijstraat Besterdplein), Tilburg 013 - 5432910 | www.solidarenatuurvoeding.nl

Delen


MEER Column


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg