Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

De Vrachtpatser  Transport & verhuizingen, ook voor montage & opslag!

De Vrachtpatser Transport & verhuizingen, ook voor montage & opslag!

01-06-2023

Bij De Vrachtpatser staan we voor betrouwbare, waardevolle en lokale verhuizingen, indien nodig inclusief (de)montage en opslag.

Dat begint bij de offerte waarbij we altijd in een persoonlijk gesprek kijken naar uw wensen en wat de verhuizing precies inhoudt. Daarbij geven we altijd een all-in prijs die bijvoorbeeld niet verandert als het langer blijkt te duren dan oorspronkelijk ingeschat.

Op de dag van de verhuizing starten onze mensen ‘s ochtends op tijd met de verhuizing en eventuele demontage van uw meubels. Alles wordt weer op de plek gezet waar u het wilt hebben en uw meubels worden weer vakkundig gemonteerd. Een zeer waardevolle service als het op verhuizen aankomt! Wij opereren voornamelijk binnen onze eigen regio. Wij kennen het Brabantse land en haar inwoners en halen er ook voldoening uit lokaal onze mensen van de juiste service te voorzien.

Kiest u graag voor een bedrijf dat zijn zaken op orde heeft? Wij ook! Daarom beschikken wij ook over de transportvergunning voor goederenvervoer over de weg, de zogeheten NIWO-vergunning, en dat voor al onze voertuigen. Daarnaast dragen wij zorg voor uw spullen, mede door onze aansprakelijkheidsverzekering en transportverzekering.

Kijk gerust eens op onze social media voor, de goede ervaringen van anderen, wij delen deze graag met u voor, tijdens en na uw verhuizing!

Ook benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Contacteer ons dan.

www.devrachtpatser.nl 076-2011888 De Vrachtpatser @devrachtpatser

Delen


MEER bruisende zaken


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans