Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

De betere badkamer  begint bij Sanidrõme

De betere badkamer begint bij Sanidrõme

01-06-2023

Jouw droombadkamer is jouw domein. Daar valt niets op af te dingen. Geen ruimte in huis is zo persoonlijk. Begrijpelijk dus dat jouw badkamer naadloos bij jouw persoonlijke wensen en levensstijl moet aansluiten. De betere badkamer van Sanidrõme past gegarandeerd bij al jouw verlangens. Naast de vereiste vakkundige instal-latie, is deze vanzelfsprekend afge-stemd op jouw behoefte aan sfeer, design, functionaliteit en comfort

Alles in huis voor jouw droombadkamer

Waarom kiezen voor Sanidrõme Lindom?

Sanidrõme Lindom is úw badkamer-specialist die u van A tot Z ontzorgt wanneer u besluit uw badkamer te verbouwen of nieuw te bouwen. Wij vertellen u graag waarom.

Wij helpen u graag van A tot Z om uw droom-badkamer te realiseren. Van persoonlijk ad-vies met een 3D badkamer ontwerp tot aan de vakkundige installatie door onze eigen vak-mensen. Wij begeleiden het hele traject en u ervaart het gemak van één aanspreekpunt. Laat u uitgebreid inspireren op onze website of kom langs in onze showroom en ontdek de betere badkamer.

Geniet en laat je inspireren

Ringbaan Zuid 374, Tilburg | 013-5361355 | lindom@sanidrome.nl | www.sanidrome.nl

Delen


MEER bruisende zaken


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos