bruisende zaken

Ontdek onze collectie en nieuwe merken!

Ontdek onze collectie en nieuwe merken!

01-03-2024

Ben je op zoek naar kleding die niet alleen divers is, maar ook eenvoudig te combineren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze collectie varieert van casual tot formeel, waardoor je voor elke gelegenheid de perfecte outfit kunt vinden.

Al jarenlang is Mexx een bekend merk in Nederland, en wij zijn er helemaal weg van! De collectie straalt kwaliteit uit met elegante en sportieve kleurencombinaties.

Peppercorn is nieuw voor ons, maar wat een ontdekking! De kleding is stijlvol en betaalbaar, precies wat wij zoeken voor onze klanten.

Ook Zilch heeft ons aangenaam verrast met hun levendige kleuren. Van weelderige bloemenprints tot speelse geometrische vormen, hun collectie is prachtig en past perfect bij onze voorliefde voor kleurrijke kleding.

Of je nu op zoek bent naar een zakelijke outfit of iets feestelijks, onze diverse collectie en nieuwe merken bieden voor elk wat wils.

Kom langs en ontdek zelf de veelzijdigheid van onze kleding!

De lente staat voor de deur en dat betekent dat onze Lady’s Night/Modeshow weer in aantocht is! Noteer alvast de data in je agenda: Woensdag 28 februari Donderdag 28 maart Donderdag 25 april Donderdag 30 mei Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel je plekje, want vol=vol! Je kunt reserveren in de winkel, via de app of door te bellen. Mis het niet en maak je klaar voor een gezellige avond met je vriendinnen!

Tilburgseweg 57A, Goirle (NL) | +31 6 13774345 info@nektarin.nl | nektarin.goirle | nektarin.goirle

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11164 TiliaNatura Orthomoleculaire therapie