BRUISENDE ZAKEN

Van zure citroen naar zoete overwinning

Van zure citroen naar zoete overwinning

31-05-2018

Ontslag, reorganisatie of conflict? Dat heeft de zure smaak van een citroen. Maar hoe zuur een citroen ook is, hij is een smaakmaker, voorkomt verkleuring en heeft een verfrissende werking. Met De Zoete Citroen helpt loopbaanbegeleidster Judith Deliën om van zure citroenen zoete overwinningen te maken.

Ontdek je kwaliteiten

Ervaringsdeskundige “Mensen helpen ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en hoe ze dat gaan bereiken, dat is wat ik met De Zoete Citroen doe. Ik help ze te ontdekken waar hun kwaliteiten liggen en te werken aan hun inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.” Inmiddels doet Judith dit werk alweer vijf jaar en het bevalt haar meer dan prima. “Ook omdat ik zelf ervaringsdeskundige ben. Ik heb van alles meegemaakt, ontslag, scheiding, ziekte, en heb desondanks mogen ervaren dat het leven toch altijd nog beter en mooier kan worden. Geweldig om nu ook anderen dat inzicht te mogen bieden.” Anders leren kijken “Maar liefst 15% van de werkenden kampt tegenwoordig met een burn-out. Dat geeft al wel aan hoeveel mensen er niet blij zijn met hun werksituatie. Daar hoef je je echter niet bij neer te leggen, want als jij wilt dat er iets verandert, dan is dat zeker mogelijk. In de eerste plaats door anders naar dingen te leren kijken en uit te zoeken wat je nu echt wil. Vanuit daar kun je vervolgens stappen gaan zetten.

De Zoete Citroen kan je in dit hele traject begeleiden.” Authentiek en oprecht “Wat mijn sterke punten zijn als loopbaanbegeleider? Ik opereer met enthousiasme, gevoel en creativiteit, met als rode draad het geven van vertrouwen. Ik ben authentiek en oprecht en heb liefde voor mijn vak en de medemens. Bovendien weet ik wat organisaties en mensen nodig hebben om van zure citroenen zoete overwinningen te maken. Wil je weten hoe je ook van jouw zure citroen een zoete overwinning kunt maken? Neem dan contact met mij op en maak een afspraak.”

Eigenaar: Judith Deliën | Gebouw 88, Burgemeester Brokxlaan 12, Tilburg | 013- 7009762 / 06-12754839 | www.dezoetecitroen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp