bruisende zaken

Antiek en vintage     		in huiselijke setting

Antiek en vintage in huiselijke setting

01-02-2019

Renee is met recht trots op haar winkel, die afgelopen oktober de deuren opende. “Bij mij tref je geen overkill aan spullen, maar aparte meubels en woonaccessoires als schilderijen en spiegels, opgesteld in een huiselijke setting. Zo kunnen klanten meteen zien hoe het oogt in een interieur, wat het ‘snuffelen’ een stuk leuker en aangenamer maakt.”

“Loop dan gewoon eens binnen en snuffel heerlijk rond.”

Aparte spullen

Want snuffelen kun je zeker bij Villa Mangalam Interiors. “Ik zoek overal waar ik maar kan naar antieke en vintage meubels en accessoires om in mijn winkel te verkopen. Aparte spullen welteverstaan, net even iets anders dan de rest. Het aanbod wisselt dan ook regelmatig, wat het leuk maakt om telkens weer even een kijkje te komen nemen.”

Gewoon goed

De spullen die Renee te koop aanbiedt, zoekt ze stuk voor stuk zelf uit. “Mijn selectiecriteria? Ik vind het leuk als items net even wat aparter zijn dan normaal. En natuurlijk moet het er gewoon goed uitzien. Zo goed dat klanten er eigenlijk niets meer aan hoeven te doen als ze een meubelstuk bij mij kopen en mee naar huis nemen. Voor prullaria ben je bij mij niet aan het juiste adres, wel voor vintage en retro.” En dat altijd tegen een scherpe prijs. “Ik ga niet voor de hoofdprijs. Ik vind het voornamelijk leuk om anderen blij te kunnen maken met mijn vondsten.” Benieuwd of Renee ook iets leuks voor jouw interieur heeft staan?

Villa Mangalam Interiors | Eigenaar: Renee Kies St. Josephstraat 133 (Achter het Duvelhok), Tilburg | 06-55301313 Di t/m vr van 12.00 tot 17.00 uur daarbuiten op afspraak.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Tilburg Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).